Serie A:n sarjanousija sopupelisyynissä – pelaajien tekstiviestejä tutkitaan

© Kuva: Getty Images

Ensi kaudeksi Italian pääsarjaan Serie A:han palannut Parma kiistää syytökset, joiden mukaan heidän viimeinen sarjapelinsä Serie B:ssä oli ottelumanipulaation kohteena.

Parma kohtasi sarjan päätöskierroksella Spezian ja varmisti 2-0-vierasvoitolla Serie B:n toisen sijan ja siten suoran nousun pääsarjaan.

Kyseessä on kolmas peräkkäinen sarjanousu Parmalle, joka pudotettiin Serie A:sta kauden 2014-15 päätteeksi seuran ajauduttua konkurssiin.

Sky Sportsin mukaan Italiassa on avattu tutkinta Spezian ja Parman ottelusta. Parma on vahvistanut, että kaksi heidän pelaajaansa, Emanuele Calaio ja Fabio Ceravolo, vierailivat yleisen syyttäjän luona Roomassa perjantaina.

Pelaajilta kysyttiin tekstiviesteistä, jotka he lähettivät entisille pelikavereilleen, jotka pelaavat nykyään Spezian riveissä.

– Tekstiviestit eivät sisällä minkäänlaisia epäsäännöllisyyksiä tai ilkeämielisyyksiä, kuten jäsenemme ovat jo vahvistaneet. Me olemme varmoja, että myös tutkinnasta vastaavat henkilöt tulevat samaan lopputulokseen, sanoo Parma tiedotteessaan.

– Parma haluaa vakuuttaa kannattajansa siitä, että tämä tutkinta vahvistaa entisestään, että kolmannessa peräkkäisessä sarjanousussa – kuten kahdessa edellisessäkin – ei ole kyse mistään muusta kuin fantastisesta saavutuksesta, joka saavutettiin tämän seuran ja sen työntekijöiden kovalla työllä, uhrauksilla ja esimerkillisellä toiminnalla.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille