Tähtipuolustaja nostaa Englannin mahdollisuudet MM-kisoissa taivaisiin – ”Minä menen sinne voittamaan”

© Kuva: Getty Images
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester Cityn toppari John Stones uskoo Englannin voivan menestyä Venäjän MM-turnauksessa.

The Three Lions ei ole selviytynyt MM-kisoissa puolivälieriin vuoden 2006 jälkeen. Edelliset Brasilian kisat päättyivät jo alkulohkoon.

Muuttunut yleishenki Englannin maajoukkueessa kuitenkin on Stonesin mielestä parantanut joukkueen yleisilmettä. Jopa turnauksen voittaminen on puolustajan mielestä mahdollista.

– Yhteishenki leirillä on todella hyvä. Jotkut edellisissä mukanaolleet sanovat nyt olevan erilainen meininki. Tämä on ensimmäinen MM-turnaukseni, joten minulla paljon innostumisen aihetta, Stones kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Haluamme antaa hymyä ihmisten huulille ja edetä ja edetä turnauksessa. Jokaisen kaverin tavoitteena on turnauksen voittaminen siitä olemme hiljaa puhuneet luottavaisesti.

– Itse en näe mitään pahaa sanoa niin. Minä menen sinne voittamaan MM-kisat. Menneisyyden ei pitäisi vaikuttaa. Se on historiaa, emmekä voi muuttaa sitä.

Stones antaa kehuja myös valmentaja Southgatelle uskon tuomisesta takaisin maajoukkueeseen.

– Tässä ryhmässä meillä on vapaus pelata meidän omaa peliämme. Se vapaus tulee valmentajilta ja joukkueenjohdolta. Jätkät luottavat toisiinsa ja kykyihimme, toppari kommentoi.

Lähde: Daily Mail


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!