Argentiinan MM-kisajoukkueen avauskokoonpanoon kaavailtu Manuel Lanzini joutui jäämään sivuun kisoista saatuaan vakavan polvivamman perjantaisissa harjoituksissa.

West Hamin keskikenttäpelaaja julkaisi sosiaalisessa mediassaan tekstin, jossa kävi läpi tapahtunutta.

– Julkaisen tämän tekstin sanoakseni, että kärsin hyvin paljon siitä, etten kyennyt toteuttamaan unelmaani, joka minulla on ollut pikkupojasta lähtien. Siitä huolimatta olen hyvin kiitollinen kaikille saamistani viesteistä ja tuesta. Haluan kiittää perhettäni, joka näkee aina asioiden positiivisen laidan, Lanzini kirjoitti.

– Haluan kiittää myös joukkuetovereitani, jotka tekivät kaiken mahdollisen sen eteen, jotta tunsin oloni hyväksi enkä joutuisi kärsimään niin kivuliaasta päivästä. Lähetän heille paljon voimia ja toivottavasti he kykenevät saavuttamaan tavoitteemme. Menemme kaikki yhdessä unelmaamme kohti. Nyt keskityn kuntoutumiseeni, keskikenttäpelaaja totesi julkaisussaan.

Argentiina nimesi Enzo Pérezin Lanzinin korvaajaksi kisajoukkueeseen.