Veikkausliigasensaatio avoin ulkomaan siirrolle: ”Valmis lähtemään, jos soitto tulee”

© Kuva: Juha Tamminen
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Rasmus Karjalainen teki viime kaudella PS Kemille kahdeksan maalia ja päätti debyyttikautensa valintaan Vuoden tulokkaaksi. Täksi kaudeksi Karjalainen siirtyi Kuopion Palloseuraan, ja tahti on kiihtynyt entisestään.

Karjalaisen uusi pääsarjan maaliennätys on jo nyt kymmenen maalia, ja tuskin se siihen tulee jäämään. Yksin toukokuussa Karjalainen teki kuudessa ottelussa yhdeksän maalia.

Tiistaina Karjalainen pääsi vaihdosta kentälle ja teki A-maajoukkuedebyyttinsä 22-vuotiaana Romaniaa vastaan. Tulokas oli lähellä jopa iskeä Suomelle maalin pelaajauransa viimeistä ottelua pelanneen maalivahtilegendan Bogdan Lobontin selän taakse.

Ottelua seuraamassa ollut José Mourinho tuskin oli ainoa ulkomaisen seuran ammattilainen, joka tarkkaili maaottelussa potentiaalisia uusia pelaajia. Manchester Unitediin Karjalaista ei epäilemättä vielä houkutella, mutta jos kutsu ulkomaille jostain tulee, on hyökkääjä valmis lähtöön vaikka kesken kauden.

– Totta kai olen henkilökohtaisesti avoin sille. Se riippuu täysin siitä, mistä kiinnostus tulee ja minkälainen homma se on, Karjalainen toteaa Veikkausliigan kotisivuilla.

– En kuitenkaan mieti sitä sen enempää. Ainoa mihin keskityn tällä hetkellä on KuPS. Kyllä KuPS:ssa tiedetään se, että olen valmis lähtemään, jos soitto tulee.

 

 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!