JJK kohtaa tänään, perjantaina, Ykkösen ottelussa Klubi 04:n. JJK lähtee otteluun vähintäänkin hämmentävällä valmentajaratkaisulla.

Pakon edessä JJK joutuu nimetä päävalmentaja Janne Korhosen varamaalivahdiksi, koska Jere Pyhäranta on loukkaantuneena ja Ilari Pääkkönen on sairaana. Lisäksi JJK:n toinen päävalmentaja Mikko Manninen on mukana avauskokoonpanossa.

Manninen, 33, on pelannut tällä kaudella kaikissa otteluissa. Korhonen on sen sijaan ollut vetovastuussa vaihtopenkin puolella.

JJK päätyi tähän valmentajaratkaisuun ennen kauden alkua, kun edellinen päävalmentaja Juha Pasoja siirtyi Ghanan pääsarjaan. Manninen ja Korhonen ovat molemmat työskennelleet päävalmentajatittelillä tällä kaudella.

– Miltä kuulostaa kahden pelaaja-päävalmentajan systeemi?! No, tänään sellainen JJK:lla, sillä varamaalivahtina penkillä Jere Pyhärannan loukkaantumisen ja Ilari Pääkkösen sairastumisen vuoksi Janne Korhonen, JJK:n virallisella Twitter-tilillä kirjoitetaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

JJK Jyväskylä

@JJK1923
Miltä kuulostaa kahden pelaaja-päävalmentajan systeemi?! No, tänään sellainen JJK:lla, sillä varamaalivahtina penkillä Jere Pyhärannan loukkaantumisen ja Ilari Pääkkösen sairastumisen vuoksi Janne Korhonen! JJK-Klubi 04 klo 18:30! #ykkönen #ootmunjjk #kotimatsi #klubi #äläkiusaa