Kroatian maajoukkuehyökkääjä Ante Rebić on näillä näkymin siirtymässä Bundesliigan suurseura Bayern Müncheniin, kertoo saksalainen Sport Bild.

Rebić pelasi vahvat MM-kisat Kroatian paidassa ja viime kausi Eintracht Frankfurtissa sujui hyvin. Rebić iski kuusi maalia 25 pelaamassaan sarjaottelussa ja oli tärkeässä roolissa kaatamassa nimenomaan Bayernia Saksan cupin finaalissa tehden kaksi osumaa.

Sport Bildin mukaan Rebićin agentti keskeytti lomansa ja matkusti kiireellä Müncheniin neuvottelemaan Bayernin kanssa. Frankfurt käytti vasta viime tammikuussa Rebićin osto-option lainasopimuksen päätteeksi ja maksoi Fiorentinalle siirtosummana vain kaksi miljoonaa euroa.

Vahvat otteet Bundesliigassa ja MM-kisoissa ovat nostamassa laitahyökkääjän hintaa hurjasti. Viimeisten tietojen mukaan Bayern joutuisi pulittamaan kroatialaisesta lähemmäs 30-40 miljoonaa euroa.