Belgia-Englanti
Lauantaina 14.7 klo 17.00
MM-kisat

MM-kisojen pronssiottelussa kohtaa kaksi erittäin pettynyttä joukkuetta. Se, kumpi maa on onnistunut paremmin käsittelemään pettymyksen, on vahvempi illan ottelussa.

Nälkäisempi Belgia

Belgian kultainen sukupolvi eteni neljän parhaan joukkoon mutta silti pettymys on varmasti valtaisa. Välierässä Ranska oli niukasti maalin verran parempi, ja se on joukkueen sisällä hyväksyttävä. Vincent Kompanylla, Eden Hazardilla ja muilla pelimiehillä on kuitenkin mahdollisuus voittaa jotain suurta yhdessä.

Hyökkäyspelillään turnauksessa hurmannut Belgia pystyy ottamaan maalleen kaikkien aikojen parhaan sijoituksen MM-turnauksella, jos se voittaa lauantaina Englannin. Tämä varmasti motivoi joukkueen MM-pronssipeliin.

Myös Englanti koki massiivisen pettymyksen välierässä häviämällä Kroatialle jatkoajalla. Englannilla on kasassa erittäin nuori ryhmä, joten menestystä voi odottaa jo kahden vuoden päästä pelattavissa EM-kisoissa ja neljän vuoden päästä MM-kisoissa.

Harry Kane johtaa edelleen parhaan maalintekijän tilastoa, ja vaikka pronssipelissä yleensä hieman yllättäviäkin kokoonpanovalintoja nähdään, on Kane takuuvarmasti kentällä.

Pronssipeleissä pelataan yleensä hieman rennommin ja maaleja nähdään paljon. Kokoonpanoissa saattaa olla pieniä yllätyksiä, sillä vähälle peliajalla jääneitä pelaajia saatetaan peluuttaa ottelussa. Belgia haluaa maalleen ensimäisen MM-mitalin ja vie pronssiottelun nimiinsä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Belgia voittaa – kerroin 3.46 (normaalisti 2.23!)

Jos Belgia voittaa, voitat 20€ vedolla 69,20€ voiton.