Hehkutettu suomalaispelaaja saa kilpailla peliajastaan Skotlannissa: ”Erittäin tärkeä pelaaja meille”

© Kuva: Getty Images

Dundee FC aloittaa ensi lauantaina kautensa Skotlannin Valioliigassa. Viime kaudella loistavan debyyttikauden pelannut Glen Kamara on yksi sarjan parhaista keskikenttäpelaajista.

Pieni nilkkavamma varjosti Kamaran harjoituskautta, mutta miehen pitäisi olla kunnossa, kun kausi käynnistyy lauantaina St. Mirreniä vastaan.

Dundeen manageri Neil McCann ei kuitenkaan lupaa Kamaralle mitään kausikorttia avauskokoonpanoon, vaikka viime kausi olikin suomalaiselta keskikenttäpelaajalta erinomainen. Viimeisessä harjoituspelissä Kamaran paikalla pelasi Lewis Spence, joka onnistui roolissaan hyvin.

– Mielestäni meidän keskikenttä on todella vahva. Glen liittyy taas joukkueen mukaan tällä viikolla, McCann sanoi Daily Recordille viimeisen harjoituspelin jälkeen, jossa Dundee FC voitti Brechinin maalein 2-0.

McCann korosti Kamaran merkitystä joukkueelle, mutta muistutti kovasta kilpailusta.

– Hän on meillä erittäin tärkeä pelaaja. Mutta hän on nyt nähnyt Lewisin otteet samalla pelipaikalla. Minun täytyy tehdä päätös heidän kahden väliltä St. Mirren -otteluun, McCann sanoi, mutta ei vielä paljastanut, kumpi on avauskokoonpanossa kauden ensimmäisessä kohtaamisessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.