Saksassa kuohuu! – Bayern Münchenin puheenjohtaja haukkui Mesut Özilin kovin sanoin

© Kuva: Getty Images

Sunnuntaina kohahti saksalaisessa jalkapallossa, kun maajoukkueen pitkäaikainen tähtipelaaja Mesut Özil ilmoitti lopettavansa maajoukkueessa. Ilmoituksen tueksi Özil oli kirjoittanut usean sivun mittaisen avoimen kirjeen, jossa omansa sai muun muassa Saksan jalkapalloliitto.

Lue Özilin avautumisesta tästä linkistä.

Iso osa koko sotkua oli se, että Özil poseerasi valokuvassa Turkin kiistellyn presidentin Recep Tayyip Erdoğanin kanssa ennen MM-kisoja. Saksassa kuvasta nousi kohu eikä tilannetta helpottanut se, että Saksan joukkue, Özil mukaan lukien, esiintyi MM-lopputurnauksessa alle tasonsa ja jäi alkulohkoon.

Koviten Özilin raippa osui Saksan jalkapalloliiton puheenjohtaja Reinhard Grindeliin. Özilin mukaan Grindel halusi tehdä hänestä syntipukin Saksan huonoille esityksille.

Nyt myös Bayern Münchenin puheenjohtaja Uli Hoeneß otti asiaan kantaa. Hoeneß ei säästellyt, vaan antoi täyslaidallisen Özilin suuntaan. Varsinkin miehen peliesitykset saivat kovaa kritiikkiä.

– Hän on voittanut viimeksi kaksinkamppailun ennen vuoden 2014 MM-kisoja.

– Aina kun Bayern kohtasi Arsenalin, pelasimme sieltä, missä Özil oli, koska se oli heidän heikko kohtansa, Hoeneß paukutti Sport Bildille.

Hoeneßin mukaan Özil pyrkii ulostulollaan sivuuttamaan sen, että hän on ollut huono A-maajoukkueen riveissä viime vuosina.

– Nyt hän yrittää piilottaa heikon suoritustasonsa Erdoğanin kanssa otetun valokuvan taakse, Hoeneß totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.