Ura ei auennut räppärinä – entinen La Liga -mestari palaa jalkapallokentille eläkkeeltä

© Kuva: Getty Images

Real Madridissa La Ligan mestaruutta juhlinut Royston Drenthe palaa jalkapallokentille.

Drenthe on solminut sopimuksen Sparta Rotterdamin kanssa. Hollantilaisen sopimus kattaa ensi kauden.

31-vuotias Drenthe pelasi aikanaan Real Madridissa viisi vuotta. Ura ei kuitenkaan auennut madridilaisseurassa vikkeläkinttuiselle lupaukselle Herculesissa sekä Evertonissa vietettyjen lainavuosienkaan jälkeen.

Drenthe lopetti uransa loppujen lopuksi vuonna 2016 pelattuaan yhden kauden Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, jonne hän kiersi Venäjällä ja Turkissa vietettyjen kausien jälkeen. Drenthe päätti tuolloin keskittyä uraansa räppärinä, joka ei kuitenkaan ottanut suurempaa tuulta purjeisiin.

Alankomaiden vanhin jalkapalloseura Sparta Rotterdam putosi viime kauden päätteeksi Eredivisiestä eli maan pääsarjasta.