Torstain vastaisena yönä maineikas Juventus sai Yhdysvaltain kiertueellaan vastaan MLS:n tähdistöjoukkueen. Varsinaisella peliajalla ottelussa nähtiin kaksi maalia, ja voitto kirjattiin lopulta Juventukselle rankkarikisan jälkeen.

MLS:n joukkueen aloituskokoonpanossa pelasi myös Huuhkajien Alexander Ring, joka tekikin hyvän iltapuhteen. Puoliajalla tehtiin lukuisia pelaajavaihtoja, ja tuolloin vaihtoon tuli myös Ring.

Ring sai Twitterissä MLS:n seuraajilta runsaasti kehuja. Ylistivätpä monet suomalaista jopa pelipaikkansa parhaaksi pelaajaksi MLS:ssä.

– MLS:n All Star -pelissä kiinnostavaa on epäilemättä Alexander Ringin mukanaolo. Hän on pelipaikallaan koko liigan paras, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö heittämällä paras ulkomaalainen. On suuri ylpeys nähdä, että hän saa ansaitun tunnustuksen kyvyistään, Mario Noel Vallejo kirjoitti.

– Kiinnittäkää huomionne keskikentän pohjan kaksikkoon Tyler Adamsiin ja Alexander Ringiin, koko liigan parhaisiin, Gabriel Hidalgo puolestaan kommentoi ennen peliä.