BATE-Qarabag
Tiistaina 14.8 klo 20.00
Mestarien liigan karsinta

Mestarien liigan 3.karsintakierros pelataan loppuun tällä viikolla. Tiistai-illan mielenkiintoisessa ottelussa BATE Borisov yrittää tiputtaa Qarabagin jatkosta.

BATE vahva kotonaan

BATE on on erittäin vahvan kotijoukkueen maineessa, eikä suotta. Kuusi viimeistä kotiottelua on sujunut ilman tappioita, ja yhteensä tappiottomien otteluiden sarja on jo huimat 11 ottelua.

Otteluparin ensimmäisessä pelissä BATE nappasi arvokkaan vierasvoiton lukemin 1-0, joten sillä on kaikki avaimet käsissään omassa kotiottelussaan. Valko-Venäjän suurseurana BATE on totuttu näkemään Euroopan cup-kilpailuissa ja tänäkin vuonna paikka Mestrien liigaan on täysin mahdollinen.

Qarabg ei ole aivan yhtä hyvässä vireessä kuin vastustajansa. Kaksi voittoa kuuteen viime otteluun on liian vähän, ja mikä pahinta, otteet ovat ailahdelleet aivan liikaa. Joukkue jää liian usein ilman maalia, joka on BATEn tasoista joukkuetta murskaava piirre jatkopaikkaa jaettaessa.

Avausottelun tappion vuoksi vierasjoukkue joutuu avamaan peliä, joka avaa vahvalle BATElle paikkoja ratkaista ottelupari lopullisesti. Vahvasti puolustava isäntäjoukkue jättää Qarabagin tylysti maaleitta ja voittaa ottelun kotonaan.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: BATE voittaa – kerroin 3.20 (normaalisti 2.10)

Jos BATE voittaa, voitat 20€ vedolla 64€ voiton.