Valioliigalauantain päättänyt Lontoon derby Chelsean ja Arsenalin välillä tarjosi dramatiikkaa koko rahan edestä. Avauspuoliskolla verkot heiluivat neljästi ja isäntäjoukkue Blues paineli lopulta 3-2-voittoon.

Voitto oli Maurizio Sarrin valmentaman Chelsean kauden toinen.

Chelsea aloitti maalinteon yhdeksännellä minuutilla vastaiskusta. Pedro Rodríguez upotti pallon lähietäisyydeltä verkkoon suoraan Marcos Alonson syötöstä.

Etumatka kasvoi sinipaidoille vain reilu kymmenen minuuttia myöhemmin, kun César Azpilicuetan läpisyöttö vapautti Álvaro Moratan maalintekoon.

Arsenal tuli maalin päähän 37. minuutilla. Alex Iwobi tarjoili taakse ja Henrikh Mkhitarjan laukoi rangaistusalueen takaa pallon ohi Kepan.

Sama kaksikko oli asialla myös neljä minuuttia myöhemmin Arsenalin tasoituksessa. Tällä kertaa Mkhitarjan syötti rangaistusalueen sisään laidalla, jonka jälkeen Iwobi hoiti viimeistelyn maalin edustalta.

Chelsea nousi vielä kerran johtoon viimeisen kympin alkuun. Alexandre Lacazetten harhasyötön seurauksena Eden Hazard jäi vapaaksi vasemmalla laidalla, jonka jälkeen puolustus jähmettyi. Hazard jatkoi matalan syötön keskelle ja Alonso kiitti viimeistelmällä Chelsean voittomaalin.