Helmarien kokoonpano ratkaiseviin MM-karsintapeleihin julki

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Päävalmentaja Anna Signeul on nimennyt joukkueen naisten MM-karsinnan lohkovaiheen päätösotteluihin. Suomi kohtaa haastavissa vierasotteluissa perjantaina 31.8. jo lohkovoittonsa ja MM-kisapaikkansa varmistaneen Espanjan sekä torstaina 4.9. Itävallan.

Karsintalohkon kolmantena olevan Helmarien tehtävä on kova, sillä jatkoon selvitäkseen Suomen on pakko voittaa molemmat jäljelläolevat ottelunsa. Sekään ei välttämättä riittäisi jatkoon, sillä seitsemästä lohkosta vain neljä parasta lohkokakkosta selviytyy jatkokarsintaan.

Suomi joutuu otteluihin ilman pitkäaikaista ykkösvahtiaan Tinja-Riikka Korpelaa, joka loukkasi rannettaan seurajoukkueensa harjoituksissa. Maalia otteluissa vartioinee kokenut kakkosvahti Minna Meriluoto.

MM-kisat pelataan ensi kesä-heinäkuussa Ranskassa.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!