Helsingin Jalkapalloklubi on tänään torstaina valtavan haasteen edessä, kun slovenialainen Olimpija Ljublana saapuu vieraaksi Telia 5G Arenalle Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi viime viikolla Olimpijan 3-0-kotivoittoon.

Klubin puolustaja Mikko Sumusalo operoi vierasottelussa laitapakin tontilla. Hän kertasi pelin tapahtumia Veikkausliigan sivuilla.

– Heillä yksilöt ovat aika hyviä, osasivat hyvin käyttää tilaa hyödyksi ja pelasivat hyvin 1-2 kosketuksella palloa eteenpäin ja tarvittaessa taakse, oli todella vaikea päästä iholle. Etenkin toisella puoliajalla tuntui, että ollaan pinteessä. Ei saatu parasta osaamista esiin siellä.

Torstaina HJK:n etuna on Telia 5G Arenan keinonurmi ja kotikannattajien tuki.

– Kaikki on vielä mahdollista. Minä henkilökohtaisesti ainakin uskon hyvään tulokseen ja, että meillä on mahdollisuudet kiriä etumatka umpeen. Terävä alku, siihen pari maalia, niin meidän itseluottamus nousee ja vastustajalla alkaa puntit tutisemaan.

Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toinen osaottelu HJK-Olimpija Ljubljana pelataan torstaina 16.8. klo 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta klo 18.55 alkaen.