HJK-Olimpija Ljubljana
Torstaina 16.8 klo 19.00
Eurooppa-liiga

Torstaina HJK isännöi Eurooppa-liigan karsinnoissa Olimpijaa, joka voitt ensimmäisen osa-ottelun kotonaan tylysti 3-0. Vieläkö HJK kampeaa mukaan taisteluun jatkopaikasta?

HJK:lla ei ole hävittävää

HJK lähtee Eurooppa-liigan otteluun selkeästä lähtökohdasta. Vieraspelin 0-3 – tappio on todella vaikea kääntää enää jatkopaikaksi. HJK iskee varmasti kaiken peliin kotikentällään kun sillä ei ole enää mitään hävittävää. Tämä avaa varmasti paikkoja myös vierasjoukkueelle, joten avonainen peli on varmasti luvassa.

HJK:n selkeä sarjajohto kotoisassa Veikkausliigassa antaa joukkueelle mahdollisuuden peluuttaa parasta mahdollista miehistöään tässä eurokamppailussa. Klubi lyö varmasti kaiken peliin ja lähtee hakemaan vahvaa alkua ottelun.

Vierasjoukkue Olimpijan tilanne on mielenkiintoinen, sillä 3-0 – johtoasemassa Helsinkiin saapuva joukkue saattaa lähteä otteluun takki auki. Mikäli kotivaatio on myös vieraisssa kunnossa, on joukkueen horjuttaminen vaikeaa, sillä se on pelannut jo kuusi ottelua peräkkäin tappioitta.

HJK hakee varmasti otteluun vahvaa alkua, ja mikäli se pääsee ensimmäisellä puoliajalla johtoon, pelin luonne muuttuu merkittävästi. Kokonaistilanne huomioiden odotettavissa on avoin kamppailu, jossa tullaan maaleja nökemään. Taistelusta huolimatta HJK:n euroseikkailu tulee päätökseen tämän kesän osalta.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: HJK-Olimpija yli 2.5 maalia – kerroin 3.46 (normaalisti 2.23)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 69,20€ voiton.