Lähteet: Dominot liikahtavat – Chelsea tekemässä siirtoennätyksen – Real Madrid ilmoittaa uudesta maalivahdista pian

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislähteet pitävät jo varmana Athletic Bilbaon maalivahti Kepa Arrizabalagan siirtoa Chelseaan. Sen lisäksi Real Madrid ilmoittanee vielä tiistain aikana Thibaut Courtois’n siirrosta.

Chelsea oli pakotettu hankkimaan korvaaja Courtois’lle, joka ei ole ilmestynyt tällä viikolla joukkueen harjoituksiin. Real Madrid on ollut Chelsean ykkösvahdin perässä ja näillä näkymin Courtois’n suunnitelma onnistuu pian.

Chelsea on jäämässä tässä siirtosaagassa pahimmaksi häviäjäksi. Valioliigan siirtoikkuna umpeutuu torstaina tulevien pelaajien osalta. Kiireessä Chelsea on ajautunut pakkotilanteeseen, missä sen pitää maksaa Kepasta 80 miljoonaa euroa eli pelaajan sopimuksessa oleva ulosostopykälä.

Siirtosumma on kaikkien aikojen suurin maalivahdista maksettu korvaus. Kaiken lisäksi se on Kepan markkina-arvoon nähden todella kova ylihinta, sillä Transfermarktin mukaan Kepan markkina-arvo on noin 20 miljoonaa euroa.

Tuskin osasi 23-vuotias maalivahti tätä aavistaa, kun allekirjoitti viime tammikuussa Athletic Bilbaon kanssa jatkosopimuksen, jonka yhteydessä ulosostopykälä nostettiin 20 miljoonasta eurosta 80 miljoonaan euroon. Marcan mukaan Kepa on tällä hetkellä matkalla Lontooseen.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille