Paul Pogba, Jérôme Boateng, Luka Modrić… – Usea tähtipelaaja saattaa vielä siirtyä kesän aikana

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa on tänään, torstaina, siirtoikkunan viimeinen päivä, mikä on aina ollut vilkas päivä siirtojen suhteen. Englannissa siirtoikkuna umpeutuu kello 19 Suomen aikaa.

Muualla Euroopassa siirtoikkuna on yhä auki vielä torstain jälkeenkin. Lisäksi myös valioliigaseuroista voi pelaajia liikkua ulos siirtotakarajan jälkeen, jonka lisäksi lainasopimuksia voi tehdä vielä.

Siirtoikkunan viimeisenä päivänä liikkuu myös kosolti huhuja. Kasasimme mielenkiintoiset pelaajat, joista on ollut siirtohuhuja.

Paul Pogba

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Barcelonaan ja Juventukseen. Ranskan kanssa MM-kultaa kesällä juhlinut Pogba on ollut lehtitietojen mukaan kyllästynyt manageri José Mourinhoon ja katselisi muualle.

Eniten Pogbaa on viety huhuissa Barcelonaan. Tiettävästi Pogban agentti Mino Raiola on ollut Manchesterissa neuvottelemassa seurajohdon kanssa siirron mahdollisuudesta. Halvalla ei toki Pogba tule liikahtamaan, jos liikahtaa ollenkaan. Barcelona on tarjonnut Unitedille Pogbasta vaihtokaupassa toppari Yerry Minaa sekä André Gomesia. Mourinho etsii tällä hetkellä vielä kuumeisesti topparia, mutta Mina taas on vahvasti tällä hetkellä linkitetty Evertoniin.

ARVIO: Pogba jää Man Unitediin. Näin suuren siirron tekeminen siirtoikkunan viime hetkillä olisi sen verran turmiollista Man Unitedin näkökulmasta. Mourinho tarvitsisi pikaisesti korvaajan keskikentälleen eikä sellaista ole tällä hetkellä näköpiirissä.

Harry Maguire

Kuten aiemmin sanottu, Mourinho etsii topparia. Leicester-toppari Maguire on linkitetty Unitediin koko kesän ajan, mutta ongelmaksi on muodostunut Leicesterin vaatima kova siirtosumma.

Torstaiaamuna kuitenkin kantautui tieto Sky Sportsilta, jonka mukaan Leicester olisi päässyt sopuun Freiburg-toppari Çağlar Söyüncünin siirrosta. Tämä voisi hyvinkin tarkoittaa sitä, että Maguire voisi vielä liikahtaa.

ARVIO: Maguire siirtyy siirtoikkunan viime hetkillä Man Unitediin ja siirtosumma tulee olemaan lähellä kaikkien aikojen suurinta puolustajasta maksettua korvausta.

Yerry Mina

Kolumbian paidassa upeat MM-kisat pelannut Barcelonan toppari on ollut vahvasti siirtohuhujen kohteen heti MM-lopputurnauksen jälkeen. Barcelona yritti puhua Minaa jäämään, mutta tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että toppari siirtyy Valioliigaan.

Näillä näkymin Everton olisi jo päässyt sopuun Minan siirrosta, mutta julkistusta ei ole vielä tullut.

ARVIO: Mina siirtyy Evertoniin ja kauppa saattaa syntyä jo aikaisin torstaina.

Jerome Boateng

Bayern Münchenin toppari on saanut seuralta luvan etsiä uutta seuraa. Boateng on yhdistetty muun muassa topparia etsivään Man Unitediin ja viimeisimpänä Paris Saint-Germainiin.

Mikäli Boateng olisi siirtymässä Valioliigaan, olisi siirrolla kiire. Vahvimmat huhut kuitenkin ovat viemässä Saksan maajoukkueesta tuttua topparia Pariisiin, joten kauppa saattaa syntyä vasta Valioliigan siirtotakarajan jälkeen.

ARVIO: Boateng siirtyy mitä luultavimmin PSG:hen, mutta kauppa syntyy vasta myöhemmin. Näillä näkymin Boatengia ei ainakaan nähdä Valioliigassa, ellei jotain todella yllättävää tapahdu.

Marcelo & Luka Modrić

Real Madridin laitapuolustajasta nousi yllättäen tällä viikolla huhu Italiasta, jonka mukaan Cristiano Ronaldo yrittäisi houkutella entistä pelikaveriaan Juventukseen. Kesän aikana on myös ollut paljon spekulaatioita siitä, liikahtaako Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modrić myös Serie A:han.

Modrićia on viety huhuissa Internazionaleen, joka on ilmaissut halunsa hankkia MM-kisojen parhaan keskikenttäpelaajan. Modrić on myös huhujen mukaan harkinnut lähtemistä, mutta siirto vaikuttaa silti epätodennäköiseltä. Samaa voi sanoa myös Marceloa koskevasta huhusta.

ARVIO: Marcelo ja Modrić jatkavat ensi kaudella Real Madridissa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.