Paris Saint-Germain tiedottaa kotisivuillaan vahvistaneensa rivejään Schalkesta siirtyvällä nuorella saksalaispuolustajalla Thilo Kehrerillä. 21-vuotias Kehrer solmi PSG:n kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Kehrer on pelannut kaikissa Saksan juniorimaajoukkueissa ja hän on maan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tämänhetkinen kapteeni. Häntä pidetään yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista saksalaispelaajista.

Bundesliigassa Kehrer on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta pelaamaan jo 59 ottelua. Niissä hän on tehnyt neljä maalia. Pariisissa hän saa saksalaisen valmentajan, sillä PSG:n uutena valmentajana on aloittanut Thomas Tuchel. Pelaajistosta puolestaan löytyvät Saksan A-maajoukkuepelaajat Kevin Trapp ja Julian Draxler.

– Kaikki Euroopassa tietävät, kuinka vahva ja kiinnosta Paris Saint-Germainin projekti on. En voisi kuvitellakaan parempaa seuraa, jossa jatkaa kehittymistäni ja tavoitella päämääriäni, Kehrer hehkuttaa PSG:n kotisivuilla.

– Saan poikkeuksellisia joukkuekavereita ja pääsen tekemään työtä sellaisen valmentajan kanssa, joka on tehnyt viime vuosina Saksassa mahtavaa työtä. Kaikki he ovat tärkeitä auttamisessani ja minä puolestaan haluan auttaa joukkuetta taidoillani. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan Parc des Princesillä, legendaarisella stadionilla.

Kehrer kykenee pelaamaan puolustuksen eri pelipaikoilla sekä myös keskikentällä.

Transfermarktin mukaan PSG maksaa Kehreristä Schalkelle 37 miljoonan euron siirtokorvauksen. Se on Schalken historian kolmanneksi korkein pelaajamyynti. Samalla Kehreristä tulee Saksan historian toiseksi kallein puolustaja Shkodran Mustafin jälkeen. Arsenal maksoi Mustafista vuonna 2016 41 miljoonaa euroa.