PSV:llä iso mahdollisuus UCL-karsinnoissa – seuran suomalaisvalmentaja: ”Se toisi paljon uskottavuutta ja nostetta”

© Kuva: Getty Images

PSV Eindhovenin entinen tähtipelaaja ja nykyinen juniorivalmentaja Joonas Kolkka uskoo, että Eindhovenissa juhlitaan illalla Mestarien liigan lohkopaikkaa.

PSV kohtaa keskiviikkona C More Sport 2 -kanavalla nähtävässä ottelussa HJK:n aiemmin kilpailusta pudottaneen BATE Borisovin. BATE:n riveissä pelaa suomalaishyökkääjä Jasse Tuominen.

– PSV ei pelannut mitenkään erityisen hyvin ensimmäisessä ottelussa, mutta tulos oli hyvä. Se tarkoittaa sitä, että jatkopaikka on täysin omissa käsissä, Kolkka arvioi 3-2-vierasvoittoon päättyneen ensimmäisen ottelun tuomia lähtökohtia SuomiFutis-sivustolle.

– BATE tiedetään sitkeäksi vastustajaksi. Katselin heidän ottelunsa HJK:ta vastaan ja fyysisyyden lisäksi siellä on myös taitoa. Ensimmäisessäkin kohtaamisessa he painoivat ihan sitkeästi. Mutta vierasvoitto on tietysti sellainen etulyöntiasema, joka pitää käyttää. Olen luottavaisin mielin ja uskon jatkopaikkaan.

Iso mahdollisuus

Hollantilaista jalkapalloa on kansainvälisellä tasolla lyöty urakalla viime vuosina. Maajoukkue ei ole menestynyt eikä seurajoukkuetasoltakaan ole kovin paljoa ilouutisia tullut.

– PSV:lle olisi todella iso juttu päästä lohkovaiheeseen. Sitä se olisi tietysti myös valmentaja Mark van Bommelille. Mestarien liiga olisi tärkeä näkyvyyden ja tietysti myös rahan kannalta, Kolkka arvioi.

– Ajax meni jatkoon eilen ja toivottavasti PSV tänään. Hollantilaiselle jalkapallolle kaksi joukkuetta lohkovaiheessa toisi paljon uskottavuutta ja nostetta. Ja tietysti niitä rahavirtojakin.

PSV:n ja BATE Borisovin ottelu alkaa kello 22. Samaan aikaan ratkaistaan kaksi muuta lohkovaihepaikkaa, kun RB Salzburg kohtaa kotonaan Crvena Zvezdan ja PAOK Benfican. Myös nämä ottelut alkavat klo. 22.00 ja ovat nähtävissä C Moren eri palveluista.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.

Juho Hirvonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.