Espanjalaisen mediatalo COPE:n mukaan PSG on löytänyt kaipaamansa laitapuolustajan itänaapurista Saksasta. COPE kertoo, että pariisilaisseura vahvistaa rivejään Bayern Münchenistä siirtyvällä Juan Bernatilla. Bernat tulee allekirjoittamaan kolmevuotisen sopimuksen.

Bernat siirtyi Bayerniin neljä vuotta sitten silloisen valmentajan Pep Guardiolan toiveesta. Peliaika alkoi kuitenkin huveta Guardiolan lähdettyä Münchenistä Manchester Cityn luotsiksi.

Neljän kauden aikana Bernat pelasi Bayernissa kaikkiaan 113 ottelua, joissa hän teki viisi maalia ja syötti kymmenen. Bayernin tämän kauden kolmessa ottelussa vastuuta ei ole tullut lainkaan.

Bernatin hankinta merkitsee samalla sitä, että PSG:hen yhdistetty Filipe Luís jääkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Atlético Madridiin. Atléticon hintapyyntö oli tiettävästi pariisilaisille liian korkea, joten siksi päädyttiin edullisempaan vaihtoehtoon. Transfermarktin mukaan Bayern kuittaa 25-vuotiaasta Bernatista noin 15 miljoonan euron siirtokorvauksen.