SJK ilmoitti keskiviikkona, että Reuben Ayarnan sekä Vahid Hambon sopimukset ovat purettu. Pitkään ei kestänyt, että Kuopion Palloseura ilmoitti tehneensä Ayarnan kanssa loppukauden kestävän sopimuksen.

LUE MYÖS Hambo siirtymässä Rovaniemelle.

Ayarna nousi Ilveksessä Veikkausliigan eliittiin kaudella 2017. SJK tekikin melkoisen ryöstön viime kauden jälkeen lokakuussa, kun se hankki Ayarnan sekä Emile Paul Tendengin Ilveksestä.

SJK antoi Tommi Kautoselle potkut kesken kuluvan kauden ja uudeksi käskijäksi tuli Alexei Eremenko Senior. Ayarna ei enää mahtunut omien sanojensa mukaan Eremenkon suunnitelmiin.

– Seinäjoelle tuli uusi valmentaja, joka toi mukanaan uuden systeemin. Peliaikaa ei enää löytynyt ja seura oli valmis vapauttamaan minut. Haluan tietenkin peliaikaa liigassa. Pelasin alkukaudella SJK:ssa 16 liigapeliä ja tein yhden liigamaalin Ilvestä vastaan, Ayarna totesi KuPS:n nettisivuilla.

Kuopiossa vastuuta on luvassa, sillä joukkueella on ollut miesvajetta nimenomaan keskikentällä. Ayarna on heti valmis astumaan isoihin saappaisiin.

– Vie aina jonkin aikaa tottua uuteen joukkueeseen. Paremmin ja paremmin se kyllä menee, kun ensin tottuu uusiin pelaajiin.

– Olen hyvässä kunnossa ja valmis pelaamaan sunnuntaina. Meillä on liigassa hyvät mahdollisuudet, sillä sarjatilanne on tiukka ja piste-erot ovat pienet. Tavoitteena loppukaudella on että me voitamme paljon pelejä jotta pysymme sarjan kärkipäässä.

KuPS kohtaa ensi sunnuntaina kotikentällään TPS:n ja Ayarna on silloin jo pelikelpoinen.