HJK kukisti perjantaina Töölössä Veikkausliigan kakkosena majailevan RoPS:n 3-0, ja varmisti jo käytännössä mestaruutensa. Pelaajat saivat ottelun jälkeen joukkueenjohdolta luvan juhlia lähes varmaa mestaruutta, mutta jälkipyykkiä juhlista jäi valitettavasti pestäväksi.

Helsingin Sanomat kertoo, että joukkueen illanvietto Kampissa sijaitsevassa yökerhossa päättyi ikävästi. Tapahtumapaikalta on kirjattu rikosilmoitus Kampin Narinkkatorilla lauantain vastaisena yönä kello 2.15.

Poliisi tutkii tapahtumia epäiltynä pahoinpitelynä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena. Osapuolia pahoinpitelyssä on ollut kaksi, mutta heidän näkemyksensä tapahtumien kulusta ovat keskenään erilaisia.

HS:n mukaan toinen osapuolista on HJK:n pelaaja, joka poistui paikalta kasvot veressä. Nujakkaa uskotaan syntyneen pelaajan ja järjestyksenvalvonnan välillä. Muita joukkueen pelaajia ei epäillä osallisuudesta epäiltyihin rikoksiin.

– Tapaus on käsitelty joukkueen kesken sisäisesti, eikä tapaukseen liity työvelvoitteita ja joukkueen sääntöjä koskevia laiminlyöntejä. Pelaaja harjoittelee joukkueen mukana normaalisti ja on valmennuksen käytettävissä tulevissa otteluissa, HJK:n mediapäällikkö Jupe Väre sanoi Helsingin Sanomille.

HS:n koko jutun voi lukea tästä.