Huippuvalmentajan poika debytoi Argentiinan A-maajoukkueessa – iski heti maalin

© Kuva: Getty Images

Giovanni Simeone debytoi Argentiinan A-maajoukkueessa perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun Argentiina kohtasi ystävyysottelussa Guatemalan.

23-vuotias kärki iski heti maalin debyytissään.

Osuma syntyi avausjakson lopulla. Argentiina riisti pallon Guatemalan puoliskolla ja Simeone sai pallon vieraiden boksin lähettyvillä. Kärki harhautti vastustajan puolustajan ja viimeisteli komeasti pelivälineen takakulmaan.

Simeonesta tuli sukunsa toinen maalintekijä Argentiinan A-maajoukkueessa, sillä hyökkääjän isä Diego Simeone teki 108 A-maaottelussaan 11 maalia. Diego Simeone tunnetaan parhaiten Atléticon päävalmentajana, jota hän on luotsannut menestyksekkäästi aina joulukuusta 2011 alkaen.

– Kun pelasin River Platessa, isäni sanoi minulle että joskus minä pääsen vielä Argentiinan A-maajoukkueeseen, Giovanni iloitsi ottelun jälkeen.

Simeone edustaa seuratasolla Fiorentinaa. Alkaneella kaudella Simeone on pelannut yhden sarjaottelun Fiorentinan paidassa, jossa syntyi yksi maali ja yksi maalisyöttö. Fiorentina hankki Simeonen vuosi sitten Genoasta 15 miljoonalla eurolla.

Ensimmäisellä Fiorentina-kaudellaan Simeone ampui 14 Serie A -maalia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.