Entinen Italian maajoukkuehyökkääjä Dani Osvaldo päätti nuorena uransa siirtyäkseen muusikoksi (lue lisää). 32-vuotias kärkipelaaja edusti urallaan AS Roman, Juventuksen ja Interin kaltaisia suurseuroja.

Osvaldo perusti vuonna 2016 oman rock-yhtyeen ja Barrio Viejo -nimisen pumpun esikoisalbumi on jo julkaistu.

Nyt Osvaldo vahvistaa, että mieheltä puuttui itsekuri huippu-urheilijana jatkamiseen.

– En ole päivätöiden ystävä. Polttelen paljon. Menin eilen pelaamaan jalkapalloa ystävieni kanssa ja tukehduin melkein, Osvaldo vitsaili Marcalle.

Cristiano Ronaldo menee kotiinsa ja tekee 150 punnerusta, minä valmistaudun sen sijaan grillijuhlilla.

– Jalkapallo antoi minulle mahdollisuuden auttaa perhettäni ja tienata sen verran, ettei minun täytyisi enää tehdä töitä. Se muutti elämäni, mutta vei myös minulta vapauden. En voi luopua vapaudestani. Rakastan edelleen jalkapalloa, en kiellä sitä.

Osvaldo pelasi viimeksi vuonna 2016 Boca Juniorsissa. Argentiinalaisseura potki hyökkääjän pois hänen jäätyä kiinni tupakoinnista. Hyökkääjä oli ihmeissään ratkaisusta.

– Minulla oli tapana polttaa myös Italian maajoukkueleireillä ja jopa valmentaja pyysi minulta tulta.

– Boca-valmentaja Guillermo Barros Schelotto sen sijaan heivasi minut ulos, koska tupakointini yllätti hänet.

– Jos se häiritsee, tule sanomaan päin naamaa. Sitä ei tarvitse kertoa julkisesti, että poltin. Hän ei osoittanut lainkaan kunnioitusta ja oli pelkuri.

– Meistä 12 tupakoi. Minut potkittiin pois. Hän näki heidät. No mitä hän teki? Sanoi heille, ettei se sovi. Hän ei kertonut mitään minulle.

Lähde: Goal