Nations Leaguen huippupeli jätti maailmanmestarin kaulaan raatelujäljet – ”Häpeällistä”

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Uefan uusi Nations league käynnistyi torstaina yhdeksän ottelun voimin. Avauspäivän odotetuin kamppailu oli Saksan ja Ranskan välinen ottelu, jossa vastakkain asettui siis kaksi edellistä maailmanmestaria.

Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta ainakin VfB Stuttgartin laitapuolustajalle Benjamin Pavardille jäi pelistä muistoja – joskin kipeitä sellaisia. MM-kisoissa upean kaukolaukauksen verkon perukoille pamauttanut Pavard sai Saksan puolustajan Antonio Rüdigerin nappikset kaulansa seutuville hyvin vaarallisen näköisesti jo aivan pelin ensiminuuteilla.

Kuva: Getty Images

Onnekseen Pavard ei loukkaantunut tilanteessa pahemmin, mutta ilkeän näköiset naarmut kohtaaminen kaulaan jätti. Vertasipa joku niitä myös ahman raatelujälkiin.

Katsojien hämmästykseksi Rüdiger ei saanut tilanteesta sen paremmin punaista kuin keltaistakaan korttia, eikä Ranskalle vihelletty edes vapaapotkua. Pavard pystyi kuitenkin jatkamaan edelleen pelaamista. Varoituksensa Rüdiger sai lopulta ottelun 88. minuutilla. Lappu oli koko ottelun ainoa keltainen kortti.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPystyisitkö samaan? Futisfani katsoi yhden pelin joka päivä vuoden ajan – seuraavaksi vuorossa Suomen ottelu!
Seuraava artikkeliKansojen Liigassa Puola järkyttää Italiaa – upea tuplalerroin tarjolla vierasmenestykselle!