Olisitko valmis maksamaan lipusta KuPS:n lauantaiseen otteluun Honkaa vastaan 52 euroa? Sveitsiläinen Viagogo-sivusto nimittäin myy lippuja KuPS:n otteluun räikeään ylihintaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat.

Normaaliliput KuPS:n otteluun ovat alkaen 13 euroa, joten Viagogo-sivuston hinnoissa on runsaasti ilmaa. KuPS:n toimistolla asiasta kuultiin ensimmäisen kerran vasta, kun Savon Sanomat asiasta kysyi.

– Siis normaalilippu 52 euroa? No huh huh! Tuo ei ole millään tavalla meidän valtuuttama taho. Selvitämme asiaa ja laitamme lakimiehen kysäisemään heiltä, että mikä tämä kuvio oikein on, KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen sanoi SS:lle.

Tällä hetkellä Viagogo ilmoittaa KuPS-Honka-ottelun olevan loppuunmyyty. Todellisuudessa lippuja on vielä runsaasti tarjolla. Heiskanen epäilee, että Viagogo hankkii ennakkolippuja sitä mukaan, kun lippuja ostetaan sivuston kautta.

Kilpailu- ja kuluttaja virasto on saanut Savon Sanomien mukaan noin 300 ilmoitusta Viagogon toiminnasta viimeisen 3-4 vuoden aikana.

– Kuluttaja-asiamies on pyytänyt Viagogolta selvitystä siitä, miksi kaupasta on velvoitettu alunperin ilmoitettua suurempi summa, KKV:n lakimies Kristiina Vainio kertoi SS:lle.