Kahden suomalaispelaajan Dundee FC:n alkukausi on ollut yhdellä sanalla sanottuna katastrofi. Glen Kamaran kipparoima joukkue on hävinnyt kaikki kauden kuusi sarjapeliään sekä lisäksi cup-ottelun toisen sarjatason Ayrille. Tuorein tappio tuli lauantaina kotikentällä Hiberniania vastaan maalein 0-3.

Maaleja seitsemässä pelissä on syntynyt vain kaksi, ja niistä toisen teki joukkueen suomalaistulokas Benjamin Källman. Rämpimisestä huolimatta Dundeen nokkamies John Nelms vakuuttaa luottamustaan valmentaja Neil McCanniin.

– Tietysti tilanne on hyvin huolestuttava, mutta kun katsotaan kokoonpanoamme sekä koko organisaation tekemää työtä, näemme paljon isomman kuvan, Nelms toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Minusta emme ole sarjataulukossa sillä sijalla, mille kuuluisimme. Olisimme ansainneet ainakin tasapelin, ellei peräti voiton St Mirrenissä, ja luultavasti jotain myös Aberdeenista.

Nelms vakuuttaa, että McCann valmentaa joukkuetta myös ensi lauantain Hamiltonin vierailulla.

– Mudasta on tosi vaikeaa päästä pois, mutta ainakin Motherwell-peli oli askel oikeaan suuntaan. Meidän pitää kuitenkin alkaa hankkia pisteitä, olla vähemmän naiiveja ja käyttää paljon enemmän katujärkeä, Nelms lataa.