Paris Saint-Germainin toimistolla riitti kiirettä siirtoikkunan viimeisenä päivänä, perjantaina.

Seura teki päätöspäivänä kaksi hankintaa. Bayern Münchenin laitapuolustaja Juan Bernat, 25, liittyi pariisilaisten vahvuuteen kolmen vuoden sopimuksella. PSG hankki myös kamerunilaiskärki Eric Maxim Choupo-Motingin, 29, Englannin Mestaruussarjan Stokesta kahden vuoden sopimuksella.

PSG luopui myös yhdestä pelaajasta, keskikenttäpelaaja Giovani Lo Celsosta, joka siirtyi Real Betisiin vuoden lainasopimuksella. Diilissä on mukana osto-optio Betisille.

22-vuotiaasta Lo Celsosta luopuminen oli kenties PSG:n arvelluttavin diili, sillä pariisilaisilla ei ole juurikaan leveyttä keskikentällä loukkaantumisten tai pelikieltojen sattuessa. Argentiinalainen Lo Celso pelasi viime kaudella 48 ottelua PSG:ssä ja oli tiettävästi ehdolla myös kotimaansa MM-kisajoukkueeseen.

Päivitetty: 1.9.2018 klo 08:39: Lisätty Choupo-Motingin ja Lo Celson siirrot.