Dortmund-kapteeni lähes sanaton joukkueen nykyvireen edessä: ”Uskomatonta, sensaatiomaista”

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Borussia Dortmund on juuri nyt yksi Euroopan kuumimmista joukkueista. Se johtaa Saksan Bundesliigaa, ei ole hävinnyt alkukauden aikana otteluakaan, ja on voittanut kuusi viimeistä otteluaan yhteismaalierolla 26-5. Keskiviikkona kyytiä sai Atlético Madrid, joka koki suurimman tappionsa (0-4) Diego Simeonen alaisuudessa.

Dortmundin kapteeni Marco Reus oli tuloksen ansiosta lähes sanaton.

– Ei tuollaista olisi voinut kuvitellakaan. Ryhmä ansaitsee ison hatunnoston, koska ei ole kovin tavallista tehdä neljää maalia Atléticoa vastaan, Reus totesi UEFA:n kotisivuilla.

– Uskomatonta, sensaatiomaista. Meillä oli vaikeuksia etenkin toisella puoliajalla. Pidimme hädin tuskin palloa, ja Atléticoa vastaan tarvitaan pallonhallintaa.  Onnistuimme siinä vasta 60. tai 65. minuutin jälkeen, ja sitten nähtiin, että mekin osaamme pelata jalkapalloa.

– Kyse ei ole pelkästä tuloksesta, vaan myös pelitapamme oli erittäin vakuuttava. Kun pallo oli meillä, Atlético puolusti todella syvällä.

Dortmundin valttikortti on ollut tällä kaudella todella tulivoimainen vaihtopenkki. Keskiviikon neljästä maalista kolme oli vaihtomiesten tekemiä, ja koko kauden 12 ottelussa vaihdossa aloittaneet pelaajat ovat tehneet 16 maalia.

Dortmund on voiton myötä erittäin lähellä paitsi jatkopaikkaa, niin myös lohkovoittoa, sillä keskinäisten vertailussa se on nyt vahvasti Atléticon niskan päällä ennen toista kohtaamista. Joukkueen valmentaja Lucien Favre oli kuitenkin madridilaisseuraa kohtaan erittäin kohtelias.

– 4-0 on paljon. Meillä oli paljon maalipaikkoja. Alussa olimme vaikeuksissa, mutta sitten paransimme. Saimme johtomaalista lisää itseluottamusta.

– Toisen puoliajan ensimmäiset 15-20 minuuttia olivat meille hyvin, hyvin vaikeita, sillä Atlético hallitsi peliä. Se oli hyvin vaarallista, ja he osuivat maalipuihin kahdesti.

– Sitten paransimme taas, toinen maali oli ratkaiseva. Kunnoitan Atléticoa paljon, ja heidän valmentajansa on yksi maailman parhaista. Atlético on edelleen todella, todella hyvä joukkue, Favre kehui.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!