HJK:n jättänyt Moshtagh Yaghoubi ja toinen suomalaispelaaja testissä ulkomailla

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa pelaava Örebro kertoo verkkosivuillaan, että suomalaispelaajat Moshtagh Yaghoubi ja Eero Tamminen ovat tällä hetkellä joukkueen testattavana.

Tamminen, 23, edusti edelliset kaksi kautta Ilvestä. Huuhkajissakin esiintynyt Yaghoubi, 23, pelasi viimeiset kaksi vuotta Helsingin Jalkapalloklubissa, mutta seura ja pelaaja ilmoittivat lokakuussa ennen kauden päättymistä purkaneensa yhteisymmärryksessä sopimuksensa.

Ilveksen avainpelaajiin tällä kaudella lukeutunut Tamminen jäi kauden kahdessa viimeisessä pelissä vähälle vastuulle. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss selvensi päätöstään sanomalla, että hän halusi antaa minuutteja niille, jotka ovat jatkamassa seurassa ensi kaudella.

Yaghoubin tiedettiin etsivän todennäköisesti jälleen seuraa ulkomailta päättyneen kauden jälkeen. Veikkausliigan tähtiin lukeutuneen pelaajan kausi ei sujunut odotetusti. Elokuussa liikkui huhuja, joiden mukaan Yaghoubi olisi kieltäytynyt pelaamasta PS Kemiä vastaan, mutta HJK oikaisi väitteet. Syksyllä Yaghoubi kävi pelaamassa futsalia Someron Voimassa. Uutinen vaikutti tulleen Klubin päävalmentajalle Mika Lehkosuolle yllätyksenä eikä hän kommentoinut aihetta mitenkään. Muutaman päivän päästä HJK ja Yaghoubi purkivat sopimuksensa.

Tamminen pelasi päättyneellä kaudella Veikkausliigassa 29 ottelua, Yaghoubi 22.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.