HJK:n jättänyt Moshtagh Yaghoubi ja toinen suomalaispelaaja testissä ulkomailla

© Kuva: Juha Tamminen
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa pelaava Örebro kertoo verkkosivuillaan, että suomalaispelaajat Moshtagh Yaghoubi ja Eero Tamminen ovat tällä hetkellä joukkueen testattavana.

Tamminen, 23, edusti edelliset kaksi kautta Ilvestä. Huuhkajissakin esiintynyt Yaghoubi, 23, pelasi viimeiset kaksi vuotta Helsingin Jalkapalloklubissa, mutta seura ja pelaaja ilmoittivat lokakuussa ennen kauden päättymistä purkaneensa yhteisymmärryksessä sopimuksensa.

Ilveksen avainpelaajiin tällä kaudella lukeutunut Tamminen jäi kauden kahdessa viimeisessä pelissä vähälle vastuulle. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss selvensi päätöstään sanomalla, että hän halusi antaa minuutteja niille, jotka ovat jatkamassa seurassa ensi kaudella.

Yaghoubin tiedettiin etsivän todennäköisesti jälleen seuraa ulkomailta päättyneen kauden jälkeen. Veikkausliigan tähtiin lukeutuneen pelaajan kausi ei sujunut odotetusti. Elokuussa liikkui huhuja, joiden mukaan Yaghoubi olisi kieltäytynyt pelaamasta PS Kemiä vastaan, mutta HJK oikaisi väitteet. Syksyllä Yaghoubi kävi pelaamassa futsalia Someron Voimassa. Uutinen vaikutti tulleen Klubin päävalmentajalle Mika Lehkosuolle yllätyksenä eikä hän kommentoinut aihetta mitenkään. Muutaman päivän päästä HJK ja Yaghoubi purkivat sopimuksensa.

Tamminen pelasi päättyneellä kaudella Veikkausliigassa 29 ottelua, Yaghoubi 22.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!