IS: KPV joutuu nousutaisteluun ilman pahasti loukkaantunutta avainpelaajaansa

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

KPV hävisi lauantaina Ykkösen elintärkeän kärkikamppailun HIFK:ta vastaan 1-2, ja joutui luopumaan sarjajohdostaan vain kierrosta ennen maalia. Näin HIFK tarvitsee enää pisteen Kajaanin-vierailultaan suoran sarjanousun varmistakseen. KPV on puolestaan tällä hetkellä tyrkyllä ”vain” nousukarsintaan, toivoen samalla HIFK:n kompurointia.

Yksi lauantain pelin puhutuimmista tilanteista oli viimeisellä kymmenminuuttisella nähty kova taklaus. HIFK:n puolustaja Pauli Kuusijärvi taklasi rumasti takaapäin KPV:n pelintekijä Sebastian Mannströmiä, joka joutui jättämään kentän. Kuusijärvi ajettiin suoralla punaisella suihkuun.

Kuusijärvi ei pelikieltonsa takia sarjan päätöskierroksella pelaa, mutta myös 29-vuotiaan Mannströmin kausi on ohi. Sunnuntaina selvisi, että Mannströmin pohjeluu on murtunut. KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhosen mukaan Mannström on sivussa kentiltä kolme kuukautta.

- Harmittaa kovasti minua ja tietysti pelaajaa itseään, koska tärkeimmät pelit ovat vielä edessä, Korhonen kommentoi Ilta-Sanomille.

Mannström on tehnyt 13 sarjaottelussa tällä kaudella neljä maalia.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliNyt se on varmaa – uskomaton Wayne Rooney raahasi joukkueensa playoffeihin
Seuraava artikkeliRoPS-kapteeni hyvästelee liigakentät hopeajuhlissa: ”Seura on kehittynyt valtavasti”