Jürgen Klopp vihjaa: Liverpoolin unohdettu hankinta saamassa tänään näytönpaikan

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp antoi ymmärtää, että keskikenttäpelaaja Fabinho on saamassa tänään keskiviikkona vastuuta Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Belgradin Punaista tähteä vastaan.

Fabinho, 25, siirtyi Liverpoolin kesällä AS Monacosta, mutta hän on toistaiseksi päässyt kentälle vasta neljässä ottelussa. Liverpool maksoi brasilialaispelaajasta tiettävästi 45 miljoonaa euroa.

Keskiviikkona Liverpoolin keskikentältä ovat kuitenkin loukkaantumisten takia sivussa Jordan Henderson ja Naby Keïta, joten Fabinho voi saada saumansa.

Klopp on toistellut syksyn mittaan, että Fabinho tarvitsee aikaa sopeutuakseen uuteen maahan ja seuraan. Liverpool-luotsi ei lähtenyt paljastamaan aloituskokoonpanoaan, mutta vihjasi, että Fabinho nähdään tositoimissa.

– Se on selvää (että hän voi pelata), kommentoi Klopp ja sanoi, että se olisi myös hyvä lahja Fabinholle, joka vietti syntymäpäiviään tiistaina.

– En tehnyt (vielä) avauskokoonpanoamme, mutta tietysti on meille tärkeää, että hän on ollut täällä jo pari kuukautta ja tottunut asioihin. Joten me tulemme käyttämään häntä.

Kloppin mukaan Fabinho on luonteeltaan sellainen pelaaja, joka tarvitsee aikaa totutellakseen uuteen ympäristöön.

– Hän on hieman pidättyväinen. Hän tarkkailee, katselee ja omaksuu asioita, ja se vie aina hieman enemmän aikaa. Mutta kentällä, hän on palannut, ja se on hyvä asia.

– Teidän tarvitsee vain katsoa pari YouTube-videota hänestä. Sillä ei ole väliä, minkä Monaco-kauden koosteen katsotte, koska hän oli hyvä kaikilla kausilla.

– Hänellä on kaikki tarvittavat ominaisuudet: Hän menee lujaa kaksinkamppailuihin, on hyvä hyökkäyssuuntaan, nopea puolustuspäässä. Hänellä on hyvä laukaus, hän on erinomainen erikoistilanteissa, hän on hyvä puskemaan. Kaikki nämä jutut. Hän on oikean hetken sattuessa hyvä myös strategisesti.

– Me vain pelaamme eri tavalla ja systeemillä (kuin Monaco), ja siihen sopeutumiseen tarvitaan aikaa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS