Eintracht Frankfurt voitti viime kaudella Saksan Cupin Lukas Hradecky viimeisenä lukkonaan. Siten se pääsi tekemään paluunsa europeleihin neljän kauden poissaolon jälkeen.

Torstaina Eintrachtilla oli edessään Eurooppa-liigan kauden ensimmäinen kotipeli, ja vieraaksi saapui lohkon ennakkosuosikki Lazio. Vaikka joillain tahoilla Eurooppa-liigaa väheksytäänkin, tekivät Eintracht-fanit selväksi, että kyseessä oli juhlailta. Sen verran huikean tifon kannattajat olivat otteluun väsänneet.

Christopher Michel

@CMoffiziell
Das Spiel passt sich der Choreo an ;-) #sge #SGELazio #SGEuropa #EintrachtLazio #Eintracht

Joukkue kiitti kannattajiaan luottamuksesta, ja pisti komean shown pystyyn myös kentällä. Lazio sai nimittäin lähteä kotimatkalle 1-4 -tappio niskassaan.

Kotijoukkueen urakkaa helpottivat Lazion kaksi ulosajoa. Serbialainen Dusan Basta komennettiin suihkuun avausjakson lisäajalla toisen varoituksen myötä. 58. minuutilla puolestaan Joaquin Correalle nostettiin suora punainen. Bastan ulosajon hetkellä Frankfurt johti peliä 2-1.

Jos oli saksalaiskannattajien tifo komeaa nähtävää, nähtiin pelissä myös rujompikin hetki. Lazion tanskalaispuolustaja Riza Durmisi kannettiin vaihtoon jo 18. minuutilla. 24-vuotiaan Durmisin käsi taittui todella ilkeännäköisesti vartalon alle, ja tuloksena lienee vakavanpuoleinen käsi- tai kyynärpäävamma.

Durmisi ehti jo itsekin lähettää terveisensä sairaalavuoteelta.