Kemissä ei näytä hyvältä – ”Seura pelaa nyt taloutensa ja tulevaisuutensa puolesta”

© Kuva: Juha Tamminen

Ykköseen kauden päätteeksi putoava PS Kemi kohtaa kotikentällään lauantaina FC Interin. Pelissä ei ole kovin kummoista pelillistä panosta, kun Interkin taistelee lähinnä ammattiylpeydestään ja kunniasta.

PS Kemin maalia kaudella 2015 vartioinut Daniel Kollar ei väheksy kuitenkaan ottelutapahtumaa. PS Kemi tarvitsee rahaa, sillä se pisti vastikään 100 000 euron rahainkeruun pystyyn. Ottelu on Kemille hyvä promotilaisuus, joka voi saada kemiläiset sijoittamaan seuraansa.

– Seura pelaa nyt taloutensa ja tulevaisuutensa puolesta. Jäljellä olevat kotimatsit halutaan käyttää hyväksi.

– Uskon, että he saavat tämän varainkeruun suoritettua. Silloin kun itse vielä pelasin Kemissä, joukkue tuntui olevan koko kaupungin juttu. Siellä vallitsi yhteisöllisyys, nykyisin Helsingin IFK:ssa torjuva Kollar toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Kollar on silti harmissaan vanhan seuransa nykytilasta. Viimeisin tempaus oli päävalmentaja David Hannahin vapauttaminen tehtävistään perjantaina, lue uutinen.

– ”Pelastetaan Meri-Lapin jalkapallon tulevaisuus”, se oli aika dramaattinen teksti. Varainkeruu kesken kauden ei ole koskaan hyvä signaali.

– Ensi kaudelle joukkue tarvitsee myös rahaa. Ykkönen ei ole halpa sarja ja siellä medianäkyvyyttä ja yhteistyökumppaneita on paljon vähemmän. Pelejä on paljon, joten pelaajaringin pitää olla laaja, maalivahti tietää.

Kollar veikkaa, että kentällä nähdään lauantaina kaikesta huolimatta kaksi nälkäistä joukkuetta.

– Nyt pelataan niitä ensi vuoden sopimuksia. Pelaajan näkökulmasta herkkua on nämä kolme kierrosta jäljellä. Sitten alkaa taas se kuuden kuukauden pitkä pre-season.

– Interillä on se tilanne, että ensi kauden valmentaja on tiedossa. Hänelle pitää antaa nyt niitä näyttöjä. Jos tulosta pitää veikata, niin risti haisee vahvasti.

Jesse Happonen


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!