Kirurgilta huolestuttava paljastus: Diego Maradona kärsinyt jo 14 vuotta vakavasta sairaudesta – ”Paljon kipuja ja kävelyvaikeuksia”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Kirurgi Germán Ochoa paljastaa Diego Maradonan polvien olevan hyvin huonossa kunnossa. Ochoa kertoi Toda Pasiónin haastattelussa Argentiinan pelaajalegendan kärsineen nivelrikosta jo vuodesta 2004 lähtien.

Maradonan kummassakaan polvessa ei ole enää rustoa ja ex-pelaaja tarvitsee pikaisen leikkauksen. Molempiin polviin on asetettava implantit.

– Maradona kärsii molemmissa polvissaan kroonisesta nivelrikosta. Hänen polvissaan ei ole enää mitään rustoa jäljellä, joten hänen luunsa hankaavat toisiaan. Se on vakava ongelma, joka aiheuttaa paljon kipuja, tulehdusta ja kävelyvaikeuksia, Ochoa avasi Maradonan sairautta.

– Maradona tietää, että leikkaus tarvitaan. Leikkauksessa on tarkoitus asettaa synteettiset implantit molempiin polviin. Ongelmana on, että Diego on nuori potilas moiseen operaatioon. Se on kuitenkin ainoa ratkaisu. Rusto on hävinnyt täysin ja jos sitä ei hoideta, se menee vain pahemmaksi. Sairaus vain etenee ja kunto heikkenee. Sitä ei voi pysäyttää tai hidastaa. Siksi implantit tarvitaan.

Ochoan mukaan implanttien myötä myöskään Maradonan kävelykyky ei olisi vaarassa.

– Ei ole sitä riskiä, etteikö Diego kävelisi enää koskaan. Teknologia on tänä päivänä sen verran edennyt, että se on hoidettavissa, mutta molemmat polvet täytyy leikata. Diego tietää, että hänen täytyy varoa kontakteja, juoksemista, hyppyjä ja äkkipikaisia liikkeitä, jotka voivat vaurioittaa hänen polviaan, kirurgi lisäsi.

Maradona on itse epävarma leikkauksesta. Argentiinalainen ei ole henkisesti valmistaunut operatioon näin lyhyellä varoitusajalla.

Meksikossa valmentava Maradona on kertonut haluavansa työskennellä niin pitkään, kuin polven vain kantavat.

Lähde: AS


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!