Kriisiseura katkaisi Eurooppa-liigassa vastustajan 27 pelin tappiottoman putken – ”Kenttä kuin luistelurata”

© Kuva: Juha Tamminen
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Jere Urosen edustaman Genkin huima, 27 peliä kestänyt tappioton putki tuli yllättäen päätökseen torstai-iltana, kun belgialaisjoukkue vieraili Eurooppa-liigassa norjalaisen Sarpsborgin kotikentällä. Sarpsborg nappasi voiton ja kolme pistettä maalein 3-1.

Erityisen yllättävän Sarpsborgin voitosta tekee se, että sillä puolestaan oli allaan seitsemän ottelun tappioputki ennen Genkin vierailua Norjassa. Tappioista viisi oli tullut Norjan pääsarjassa ja kaksi Eurooppa-liigan vieraspeleissä, ensin Maccabi Tel Avivin ja sitten Besiktasin vieraana.

Sarpsborgin maalilla torjui ottelussa FC Lahdessa alkukauden pelannut venäläistorjuja Aleksandr Vasyutin. Huuhkajien Jere Uronen puolestaan pelasi ottelussa toisen puoliajan.

Genkin päävalmentaja Philippe Clement syytti kauden ensimmäisestä tappiosta olosuhteita.

– Olosuhteet olivat tänään hyvin erityiset. Se oli hankala synteettinen kenttä, jota vieläpä kasteltiin. Siten siitä tuli kuin luistelurata, Clement totesi Sporzan haastattelussa Voetbalprimeurin mukaan.

– Meillä oli fantastinen tappioton putki, ja sääli, että ensimmäinen tappio tuli tällä tavoin. Minusta ei tuntunut siltä, että Sarpsborg olisi pelannut paremmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!