Thierry Henry otti lokakuun puolivälissä vastaan haastavan tehtävän nostaa maineikas AS Monaco Ranskan liigan pohjamudista takaisin tuttuun kukoistukseensa. Monaco on myynyt viimeisten kahden kauden aikana lukuisia avainpelaajiaan, mutta uuden nousun käynnistämiseksi lienevät pelaajahankinnatkin tarpeen.

Fussballtransfers-sivuston mukaan Henry havittelee nyt ensimmäistä ostostaan vanhasta kotikaupungistaan Lontoosta. Monacon kiikarissa on tiettävästi Chelsean tanskalaistoppari Andreas Christensen.

Christensen kuului vielä viime kaudella Antonio Conten ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Chelsean uuden valmentajan Maurizio Sarrin alaisuudessa minuutteja ei ole tullut Valioliigassa lainkaan. Eurooppa-liigassa ja Carabao Cupissa 22-vuotias Christensen on sentään saanut pelata.

Christensenin sopimusasioita hoitava isä Sven totesi jo äskettäin medialle, että mikäli tilanne ei muutu jouluun mennessä, on siirtoa pois Chelseasta harkittava vakavasti. Juuri tammikuussa Monaco haluaisikin miehen houkutella riveihinsä.

Fussballtransfers kertoo saaneensa tietonsa pelaaja-agenteilta. Heidän mukaansa Monaco tavoittelee Christeniä lainalle, johon sisältyisi osto-optio. Neuvotteluja Chelsean kanssa ei tiettävästi ole kuitenkaan vielä aloitettu.