El Mundo -lehti väittää, että portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo, 33, kieltäytyi kolmen seuran tarjouksesta ennen siirtoaan Real Madridista Juventukseen.

Ronaldon agentille Jorge Mendesille kerrottiin aiemmin tänä vuonna, että pelaaja saa lähteä Madridista, jos jokin seura on valmis maksamaan hänestä 100 miljoonaa euroa.

Lehden mukaan ensimmäinen tarjous tuli Milanilta. Ronaldo päätti kuitenkin olla tarttumatta siihen, koska seura ei ole viime vuosina kilpaillut aivan absoluuttisella huipulla.

Ronaldon entisen seuran Manchester Unitedin kerrotaan tehneen ensimmäisen virallisen yhteydenoton Madridiin. Tarjous oli kuitenkin liian matala siihen, että siirto olisi lopulta voinut toteutua.

Sitten apajille ilmestyi PSG, jolla oli kuitenkin yksi ehto. Jos pariisilaiset olisivat hankkineet Ronaldon, sen olisi pitänyt tapahtua siirtoikkunan viimeisenä päivänä, jotta Real Madrid ei ehtisi yrittää napata Neymaria tai Kylian Mbappéta itselleen. Ronaldo näki tilanteen kuitenkin turhan riskialttiina.

Portugalilainen päätti itse tiedustella mahdollisuutta siirtyä Torinoon.

– Pidin heistä, koska se on hyvin organisoitu seura, enkä ole unohtanut sitä, että he yrittivät hankkia minut pelatessani Sportingissa, hän kommentoi.

Lähde: Marca