Häikäisevän ottelun Huuhkajissa maanantaina pelannut Glen Kamara saa seurajoukkueessaan Dundee FC:ssä uuden valmentajan. Dundee tiedottaa kotisivuillaan, että valmentaja Neil McCann on erotettu tehtävästään. Dundee FC:ssa pelaa toinenkin suomalainen, kerran A-maajoukkueessa esiintynyt Benjamin Källman.

– Olemme etsineet muita vaihtoehtoja valmennuksen tukemiseksi, mutta valitettavasti ne eivät kantaneet hedelmää, tiedotteessa todetaan.

Myös apulaisvalmentaja Graham Gartland sai lähteä samalla ovenavauksella.

Neil McCann aloitti Dundeen valmentajana huhtikuussa 2017 ja johti joukkueen pois putoamiskamppailusta. Ensimmäisellä täydellä kaudellaan 2017-2018 hän luotsasi joukkueen sarjassa yhdeksänneksi ja onnistui joukkoineen kukistamaan suurseura Rangersin.

Meneillään oleva kausi on kuitenkin ollut erittäin vaikea, sillä Dundee FC on Skotlannin pääsarjan jumbona hävittyään kahdeksasta ottelustaan seitsemän.