Odotetut potkut virallistettiin – Aukesiko Thierry Henrylle työpaikka?

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!

Kriisissä rypevä AS Monaco on vahvistanut päävalmentajansa Leonardo Jardimin irtisanomisen. Monaco on ollut Jardimin komennossa vuodesta 2014 lähtien. Hänen johdollaan Monaco palasi Ranskan liigassa mestaruuskantaan vuonna 2017, 17 vuoden tauon jälkeen. Samalla kaudella Monaco ylsi myös Mestarien liigan välieriin.

Kahden viimeisen kesän aikana Monaco on kuitenkin muuttunut rajusti. Joukkueen profiilipelaajat ovat vaihtaneet maisemaa, eivätkä uudet miehet ole saaneet joukkuetta lentoon. Tällä kaudella Monaco on Ligue 1:ssa vasta kolmanneksi viimeisenä (6 pistettä yhdeksästä ottelusta), ja Mestarien liigassakin molemmat ottelut ovat päättyneet tappioon.

Tulosten myötä Jardimin potkuja osattiin odottaa.

Miehen seuraajaksi on huhuissa nostettu vahvasti ranskalainen pelaajalegenda Thierry Henry. Henry toimi kesän MM-kisoissa Belgian apulaisvalmentajana, mutta kyttää nyt ensimmäistä päävalmentajapestiään.

41-vuotias Henry aloitti pelaajauransa juuri Monacossa, jossa hän juhli Ranskan-mestaruutta keväällä 1997. Kausina 1999-2007 Henry mätti maaleja Arsenalissa.

 

Lähde: BBC

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus AC Oulun nollapelillä!