Pikkuhuuhkajien hyökkääjälle uusi valmentaja – edellinen Aston Villaan topparilegendan kanssa

© Kuva: Getty Images
Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Pikkuhuuhkajien hyökkääjä Marcus Forss saa pian uuden valmentajan. Forssin seura Brentford tiedotti myöhään keskiviikkoiltana, että joukkueen edellinen luotsi Dean Smith siirtyy samassa sarjassa pelaavan Aston Villan päävalmentajaksi. Apulaisekseen Smith saa todellisen legendan, juuri pelaajauransa virallisesti päättäneen John Terryn, jonka viimeinen seura pelaajana oli juuri Aston Villa.

47-vuotias Smith pelasi aikoinaan niin ikään topparina, joskin saavutukset jäivät valovuosien päähän Terryn vastaavista. Aston Villa kuvailee Smithiä ”elinikäiseksi Villa-faniksi”, vaikka Smith siirtyykin seuraan nyt ensimmäistä kertaa.

Brentfordia Smith valmensi marraskuusta 2015 lähtien.

19-vuotias Marcus Forss on pelannut tällä kaudella yhdessä Mestaruussarjan ja kahdessa Liigacupin ottelussa. Viime ajat hän on ollut sivussa tositoimista selkävaivan takia.

Brentford on parhaillaan Mestaruussarjassa sijalla 7, ja Aston Villa sijalla 15.

Suomalaispelaajat ovat saaneet viime päivinä joukolla uusia valmentajia. Uuden käskyttäjän saivat Perparim Hetemajn Chievo ja Tim Sparvin Midtjylland. Potkuhuhuja on liikkunut myös Sauli Väisäsen (Crotone) ja Robin Lodin (Sporting Gijón) valmentajien osalta.

Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!