PK-35 Vantaa on Naisten Liigan mestari vuosimallia 2018. Joukkue kukisti lauantaina sarjan päätöskierroksella Helsingin Jalkapalloklubin Telia 5G Areenalla 2-1.

Lauantain ottelun panoksena ei ollut enempää eikä vähempää kuin Suomen mestaruus. HJK:lle olisi riittänyt mestaruuteen tasapeli, PK-35 Vantaalle kelpasi vain vierasvoitto, jolla se nousi helsinkiläisten ohi sarjataulukossa.

Kaikki pelin osumat nähtiin jo avausjaksolla. Ensin Ashley Riefner vei vieraat johtoon kuudennella minuutilla ja Kaisa Collin tuplasi PK:n maalisaldon puolen tunnin kohdalla. HJK:n kavennuksen iski 38. minuutilla rangaistuspotkusta Linda Ruutu.

PK-35 Vantaa nappasi voitolla jo seitsemännen Suomen mestaruutensa tällä vuosikymmenellä. HJK juhli viimeksi Suomen mestaruutta vuonna 2005.

Subway Kansallinen Liiga

@KansallinenL
PK-35 Vantaa voitti päätöskierroksen ottelussa HJK:n 2-1 ja on kauden 2018 Naisten Liigan mestari 🏆
HJK saavuttaa hopeaa ja pronssia Åland United, joka voitti FC Hongan 2-0. ONNEA 🥇🥈🥉 #Naistenliiga