Veikkausliigan maalikuninkuuden kaksi vuotta sitten voittanut Roope Riski siirtyi täksi kaudeksi Kreikan toiselle sarjatasolle Chania Kissamikosiin. Riski pelaa Kissamikosissa lainalla itävaltalaisesta St. Pöltenistä.

Pelit ovat tosin toistaiseksi rajoittuneet pariin cup-otteluun, sillä sarjaa ei tunnuta saavan millään käyntiin. Kerroimme jo muutama viikko sitten siitä, kuinka sarjan alku oli viivästynyt viidellä viikolla alun perin suunnitellusta (lue lisää).

Viivästys ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen. Sarjan piti päästää alkuun ylihuomenna sunnuntaina, mutta tuorein tieto kertoo, että startti viivästyy jälleen kahdella viikolla. Syynä tuoreimpaan viivästykseen on kiista sarjan TV-oikeuksista.

Hellas Football

@HellasFooty
The start of the 2018/19 #FLGR season, which was meant to commence this coming weekend, has been delayed due to a dispute with main broadcaster EPT.

After several consultations with Football League & Government officials and ERT. The season is set to begin on October 28th.