Suomalaishyökkääjän syyskausi menossa lomailuksi – sarjan alkua lykättiin jälleen

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan maalikuninkuuden kaksi vuotta sitten voittanut Roope Riski siirtyi täksi kaudeksi Kreikan toiselle sarjatasolle Chania Kissamikosiin. Riski pelaa Kissamikosissa lainalla itävaltalaisesta St. Pöltenistä.

Pelit ovat tosin toistaiseksi rajoittuneet pariin cup-otteluun, sillä sarjaa ei tunnuta saavan millään käyntiin. Kerroimme jo muutama viikko sitten siitä, kuinka sarjan alku oli viivästynyt viidellä viikolla alun perin suunnitellusta (lue lisää).

Viivästys ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen. Sarjan piti päästää alkuun ylihuomenna sunnuntaina, mutta tuorein tieto kertoo, että startti viivästyy jälleen kahdella viikolla. Syynä tuoreimpaan viivästykseen on kiista sarjan TV-oikeuksista.