Suomi voitti Kansojen liigassa Viron 1-0-lukemin. Ratkaisu nähtiin vasta lisäajalla, kun hurjassa maalivireessä oleva Teemu Pukki laukoi Huuhkajille kolme pistettä.

Suomen ensimmäisen jakson paras maalintekotilanne avautui vapaapotkusta. Joona Toivio asettui pallon taakse ja tykitti pelivälineen rangaistusalueen rajan tuntumasta tolppaan. Paluupallo tuli kohti Pukkia, mutta tulikuuma Norwich-kärki ei aivan yltänyt siihen.

Viro ei juurikaan vaarallisia tilanteita ensimmäisellä jaksolla luonut, mutta kerran se onnistui jo kukistamaan Suomen maalia vartioineen Lukas Hradeckyn. Noin 20 metristä lähtenyt laukaus oli jo painumassa verkon perukoille, mutta Jukka Raitala pääsi vielä pallon tielle.

Toisella jaksolla ote siirtyi entistä enemmän Suomelle. Huuhkajat pystyivät luomaan useita pitkiä syöttöketjuja Viron puolustuskolmanneksella, mutta huippupaikoille murtautuminen oli vaikeaa kotijoukkueen alhaalla ollutta ryhmitystä vastaan.

Viimeisillä minuuteilla paine kasvoi ja kasvoi, ja puolittaisia tilanteita avautui. Glen Kamaran laukauksen Viron torjuja Mihkel Aksalu torjui hienosti ja Toivion pusku kulmapotkusta meni vain niukasti ohi.

91. minuutilla kuparinen kuitenkin rikkoutui. Pukki murtautui maalintekopaikkaan Robin Lodin fantastisen syötön jälkeen ja laukoi pallon etukulmasta maaliin. Hyökkääjä on tehnyt ratkaisevan 1-0-voittomaalin Suomen jokaisessa Kansojen liigan ottelussa.

Virolle avautui myös yksi sauma tasoitukseen, mutta Hradecky peitti hienosti lähietäisyydeltä tulleen laukauksen.

Suomen lohkon toisessa ottelussa Kreikka voitti Unkarin 1-0-lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Huuhkajat jatkavat lohkon kärjessä kolmen pisteen erolla ensi viikon vastustajaan Kreikkaan.