Mestarien liigan kymmeneltä alkaneet ottelut on saatu päätökseen. Voit lukea kello 19:55 alkaneesta PSG:n ottelusta tästä.

Atlético Madrid-Club Brügge

Atlético Madrid otti toisen voittonsa Mestarien liigassa, kun vastaan Wanda Metropolitanolla asettui Club Brügge.

Atlético otti johtoaseman avausjakson ylitettyä puolivälin. Thomas Lemarin keskitys löysi Antoine Griezmannin rangaistusalueen sisältä ja ranskalainen sijoitti varmasti pallon sisään.

Brügge palasi mukaan Arnaut Groenevaldin jykevällä kaukovedolla. Hollantilaisen laukaus painui kovalla voimalla vasempaan ylänurkkaan jättäen Jan Oblakin vaille mahdollisuuksia.

Atlético palasi johtoon 67. minuutilla Diego Costan vapautettua Griezmannin uudelleen maalintekoon. Loppulukemat ampui vielä lisäajalla Saúl Niguez ja pisteet jäivät Madridiin 3-1-numeroin.

Dortmund-AS Monaco

Borussia Dortmund otti myös toisen voittonsa turnauksessa lyötyään selvästi AS Monacon.

Dortmund sai maalittoman ensimmäisen puoliskon jälkeen hanat auki. Jadon Sanchon syötti boksin sisään ja Jacob Bruun Larsen viimeisteli.

72. minuutilla puolestaan hetkeä aiemmin rangaistuspotkussaan epäonnistunut Paco Alcácer kasvatti eron kahteen maaliin Marco Reusin luotua paikan.

Reus osui vielä itse lisäajalla suoraan Larsenin syötöstä. Näin voitto Dortmundille 3-0-numeroin.

PSV-Inter

Inter otti seuraavan askeleen kohti jatkopaikkaa isolla vierasvoitolla PSV Eindhovenista. Milanolaiset ryösti pisteet Hollannista 2-1-vieraslukemin.

Kotijoukkue vastasi pelin avausmaalista 27. minuutilla. Hirving Lozano tarjoili ja Pablo Rosario pamautti upean kaukolaukauksen rangaistusalueen takaa vasempaan ylänurkkaan.

Inter tuli tasoihin avausjakson lopussa, kun Radja Nainggolan ampui boksin takaa pallon alanurkkaan.

Toisella puoliskolla ratkaisijaksi nousi Mauro Icardi. Matias Vecinon pitkä läpisyöttö tavoitti argentiinalaisen boksista ja hyökkääjä tuikkasi maalivahdin vastaantulon jälkeen voittomaalin tyhjään nuottaan.

Tottenham-Barcelona

Wembleyllä nähtiin kuuden maalin jännitysnäytelmä. Tottenham jäi kovasta yrityksestä huolimatta kotonaan tyhjin käsin toista kierrosta peräkkäin. Maalintekokilpailusta poistui voittajana vierailija Barcelona 4-2-numeroin.

Barcelona sai pelille räjähtävän alun Philippe Coutinhon ammuttua jo toisella minuutilla vieraat johtoon. Brassi vaistosi Lloris’n heikon sijoittumisen ja tulitti rangaistusalueen tuntumasta pallon alanurkkaan.

Barca osui 28. minuutilla uudelleen, kun Ivan Rakitic tulitti hämmästyttävän hienon volleylaukauksen boksin takaa verkkoon.

Tottenham kavensi toisen puoliskon alkuun Harry Kanen tuotua seuransa 52. minuutilla maalin päähän. Vain neljä minuuttia myöhemmin kuitenkin Lionel Messin sijoitti maalinedustalta 3-1-osuman Jordi Alban esityön jälkeen ja etumatka oli jälleen kahden osuman verran vieraille.

Tottenham kuittasi takaiskun jo 66. minuutilla, kun Erik Lamelan veto yllätti Marc-Andre ter Stegenin.

Lähemmäksi Spurs ei päässyt. 90. minuutilla Alban ja Messin päät pelasivat taas yhteen kaksikon rakennettua ratkaisevan niitin lontoolaisten arkkuun. Messi hoiti jälleen viimeistelyn edellisen osuman tapaan.

FC Porto-Galatasaray

FC Porto avasi voittotilinsä Portugalissa. Galatasaray kaatui D-lohkon kamppailussa 1-0-numeroin.

Porton voittomaalista vastasi toisen puoliskon alkuun hyökkääjä Moussa Marega.

Napoli-Liverpool

Italiassa Liverpool joutui yllättäen pettymään. Passiivisesti pelannut englantilaisryhmä lähti Napolia vastaan tyhjin käsin kotimatkalle 1-0-tappio niskassaan.

Napolin ratkaisija oli 90. minuutilla voittomaalin etutolpalta sisään liukunut Lorenzo Insigne. Esityö oli José Callejonin käsialaa.