Yksi lipsahdus saattoi maksaa Napolille jatkopaikan Mestarien liigassa – ”Todella kovat lohkot”

© Kuva: Getty Images

Napoli aloitti Mestarien liigan maalittomalla tasapelillä lohko C:n heittopussiksi oletettua Belgradin Punaista Tähteä (Crvena Zvezdaa) vastaan.

Italiassa ammatikseen vuodesta 2010 saakka pelannut Perparim Hetemaj on luonnollisesti seurannut tarkasti Serie A -seurojen edesottamuksia europeleissä.

– Italialaisseuroilla on mennyt alku europeleissä ihan kivasti. Lohkot ovat tosin pahoja ja Napolilla ja Interillä etenkin on todella kovat lohkot, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Napolilla on samassa lohkossa viime kaudella Mestarien liigassa finaaliin saakka edennyt Liverpool, Ranskan jättiläinen PSG ja Belgradin Punainen tähti. Jälkimmäinen on ennalta selkeästi lohkon heikoin joukkue.

– Napoli mokasi ensimmäisen pelin vierastasapelillä Crvenaa vastaan, mutta hoiti Liverpoolin kotonaan tyylikkäästi. En nyt tiedä oliko Napoli todella hyvä, mutta ainakin se riisui Liverpoolin aseista.

– Se vierastasuri voi koitua Napolin kohtaloksi. Sen takia PSG ja Liverpool ovat ehkä lohkossa paremmissa asetelmissa, Hetemaj laskelmoi.

Keskiviikkona Napoli tarvitsee siis pisteitä PSG:n kotipesästä. Toinen italialaisjoukkue, joka on tulessa keskiviikkona, on Internazionale, joka koettaa anastaa pisteitä Barcelonan kotikentältä. Milanolaiset lähtevät haasteeseen hyvällä itseluottamuksella, sillä oma peli on kulkenut ja Barcelonan alkukausi La Ligassa on ollut haasteellinen.

– Interillä on mennyt viime aikoina Serie A:ssa kovaa ja vakuuttava alku myös Mestarien liigassa. Voitot Tottenhamista ja PSV:sta.

Barcelona – Inter ja PSG – Napoli keskiviikkona 24.10. klo 22.00. Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.

Juho Hirvonen