Yllätysuutinen! – Veikkausliigan tähtihyökkääjä lopettaa uransa: ”Tämä on ollut raskas kausi”

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehmanin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka on päättänyt lopettaa uransa kuluneeseen kauteen. Kangaskolkka kertoi asiasta IFK Mariehamnin nettisivuilla.

Kangaskolkka, 30, on purkanut IFK:n kanssa sopimuksensa, joka kattoi vielä ensi kauden. Kangaskolkka teki viime kaudella kymmenen maalia ollen Veikkausliigan maalipörssin kuudes.

Kangaskolkka kirjoitti kirjeen IFK:n kannattajille tuntemuksistaan ja kiitti yhteisistä ajoista.

– Tämä on ollut raskas kausi, ei vain joukkueella, vaan myös kannattajille ja sponsoreille. Mutta lopulta hoidimme homman yhdessä, Kangaskolkka viittasi sarjapaikan säilyttämiseen.

Kangaskolkka kertoi, ettei hänellä ole tarvittavaa motivaatiota kehittyäkseen vielä pelaajana. Lisäksi Kangaskolkka perusteli päätöstään sillä, että kroppa vaatii entistä enemmän palautuakseen.

– Olen iloinen siitä, mitä olen saavuttanut urallani, mestaruuden, Suomen Cupin voiton, poikamaajoukkuepelit ja sopimukset ulkomaille. Olen ylpeä, että suurimman osan saavutin IFK:n kanssa, Kangaskolkka kertoi.

Voit lukea Kangaskolkan kirjeen kokonaisuudessaan IFK:n nettisivuilta tästä.

Kangaskolkka ehti urallaan pelata Veikkausliigassa 246 ottelua, joissa hän teki 76 maalia. Ulkomailla Kangaskolkka kokeili siipiään muun muassa Hollannissa ja Ruotsissa. Kaudella 2017 Kangaskolkka tykitti Veikkausliigassa 16 maalia voittaen sarjan maalikuninkuuden.