Erikoinen välikohtaus Ruotsissa – katsoja yritti riisua mestarien kapteenilta paidan jo kesken pelin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AIK valloitti yhdeksän vuoden tauon jälkeen Allsvenskanin mestaruuden, kun se kukisti sunnuntaina vieraskentällä Kalmarin maalein 1-0 (lue lisää). Ruotsinmestaruus on AIK:lle kaikkiaan 12:s, ja neljäs toisen maailmansodan jälkeen.

Pari minuuttia ennen täyttä aikaa mestaruusjuhlat olivat jo ryöpsähtämässä valloilleen, ja kentälle lenteli soihtuja. Keskiympyrän tuntumassa nähtiin myös ikävä välikohtaus, kun naamioitunut AIK-kannattaja säntäsi joukkueen kapteenin Henok Goitomin kimppuun ja yritti riisua väkisin pelipaidan tämän yltä. Järjestysmiehiä ei tilanteessa näkynyt.

Ottelun jälkeisissä seremonioissa 34-vuotiaalta Goitomilta nähtiin hieno ele. Goitom ojensi kapteenin nauhan AIK:ssa vuosina 2007-2017 pelanneelle Nils-Eric Johanssonille. 38-vuotias Johansson kipparoi aiemmin AIK:ta, mutta joutui lopettamaan uransa viime helmikuussa sydänvaivojen takia.

Johansson saikin kunnian päästä nostamaan mestaruuspokaalia ilmaan ensimmäisenä.

Ottelun päätyttyä AIK-kannattajien ”pitch invasion” olikin sitten jo muutamaa pykälää railakkaampi. Katso video juhlista alta.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!