Portugalilainen Leonardo Jardim on yksi Real Madridin ehdokkaista joukkueen uudeksi päävalmentajaksi, kertoo ESPN.

Jardim, 44, voitti Ranskan pääsarjan mestaruuden kaudella 2016-17 AS Monacon peräsimessä ja johdatti ryhmänsä samalla sesongilla Mestarien liigan välieriin. Hän sai potkut Monacosta viime kuussa joukkueen aloitettua kautensa katastrofimaisesti. Monaco on tällä hetkellä Ligue 1:ssä pudotusviivan alapuolella. Joukkuettaa luotsaa nykyään ranskalaislegenda Thierry Henry.

Real Madridin päävalmentajan paikka vapautui viime kuussa, kun seura antoi kenkää Julen Lopeteguille, joka ehti luotsata Los Blancosia vain 14 ottelussa. Hänen viimeiseksi pelikseen jäi nöyryyttää 1-5-tappio Barcelonalle.

Madridin kakkosjoukkueen käskyttäjä Santiago Solari nostettiin edustusjoukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi. Hän ei voi kuitenkaan Espanjan La Ligan sääntöjen mukaan jatkaa väliaikaisessa roolissa tulevan maaottelutauon jälkeen, joten Real Madridin on tehtävä hänestä vakituinen päävalmentaja kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella tai palkattava sitä ennen joku ehdokkaistaan.

Lehtitietojen mukaan Real Madridin muut ehdokkaat päävalmentajaksi ovat Chelsean entinen manageri Antonio Conte, Belgian miesten maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez ja Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino.